راه کارهای هوشمند برای پایداری بیشتر و ایجاد محصول سفارشی

افزایش جمعیت جهان و ثابت بودن عرصه ها و زمین های کشاورزی معضلی بزرگ را پیش روی صنعت غذا قرار داده است. اگر به معضل زمین های زراعی، مشکل کمیاب شدن آب را هم اضافه کنید عمق فاجعه بیشتر می شود. به علاوه اینکه هر روز درخواست افراد برای تامین مواد غذایی بیشتر و متنوع تر می شود. با این مشکلات گفته شده سوال اساسی این است که از کجا و چگونه غذای افراد تامین خواهد شد؟ زیمنس گام جدید در این راه برداشته است. با تعریف پروژه های تحقیقاتی و نوآورانه در زمینه افزایش تولیدات کشاورزی به دنبال پیدا کردن راه کاری جدیدی برای حل مشکلات پیش رو جوامع انسانی است. تولید محصولاتی سفارشی و مبتنی بر نوآوری و فناوری های روز که انعطاف بالایی در فرآیند تولید ایجاد می کند. مثلا زیمنس می خواهد در یک پروژه تحقیقاتی مواد اولیه لیموناد نعنایی را تولید کند. نعنا درهمان جایی که نیاز است به همان مقداری که می خواهیم و با همان کیفیتی که مطلوب ماست تولید می شود؛

این هدفی است که با بهره گیری از فناوری های زیمنس در یک پروژه تولید محصولات کشاورزی دنبال می شود. اولا اطلاعات چرخه تولید یک نعنای خوب تحلیل می شود. بعد داده های لازم از باغچه تولید نعنا با حسگرهایی که در خاک و هوا هستند دریافت و با نمودار یک نعنا مطلوب مقایسه می شود. حسگرها (سنسورها) اطلاعات نور (زمان و شدت و کیفیت نور)، دمای هوا و دمای خاک، رطوبت خاک، مواد مغذی موجود در خاک را دریافت و به سیستم کنترل منتقل می کنند. متناسب با مقایسه اطلاعات منحنی رشد و داده های سیستم، فرامین لازم به عملگرها و رباتی که در باغچه تعبیه شده اند صادر می شود. این تازه بخش نعناع کار بود! بقیه فرآیند تولید یک لیموناد نعنایی سفارشی با تجهیزات و راهکارهایی که مبتنی بر فناوری و نوآوری های به روز شده جلو می رود تا در نهایت نوشابه ها در جعبه‌های خودش برای ارائه به مشتری قرار گیرد. در این راه هوش مصنوعی در کنار تجهیزات نقش عمده ای را ایفا می کند.

این مطلب را میتوانید با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید!

درج دیدگاه