اتوماسیون صنعتی /پروژه ها پناپ(pnap)

◄ سیستم اتوماسیون و مانیتورینگ خط تولید خوراک دام و طیور شیلان دانه شرق

با توجه به روند پیشرفت تکنولوژی و رقابت نفس گیر تولید کننده گان در زمینه افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده محصولات ، بی شک پایداری در تولید و دسترسی به بازار جهانی بدون نوسازی صنایع امکان پذیر نمی باشد.

با توجه به بررسی های انجام شده بالغ بر 85 درصد کارخانه های تولید خوراک دام و طیور کشور فاقد سیستم اتوماسیون و مانیتورینگ بروز (Automation and monitoring) بوده که در نهایت باعث کاهش کیفیت خوراک و افزایش هزینه های تولید خوراک در کشور گردیده است.

همچنین رشد روزافزون جمعیت و گسترش شهر نشینی باعث افزایش مصرف فرآورده های دامی گردیده و تولید به شیوه های سنتی دیگر کفاف تقاضای بالای بازار را ندارد و مهمتر از آن به دلیل عدم توان رقابت در کیفیت و قیمت تمام شده با محصولات خارجی، نهایتا ناچار به تسلیم در مقابل واردات محصولات از خارج از کشور خواهیم شد.

  • اتوماسیون صنعتی /پروژه ها پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی /پروژه ها پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی /پروژه ها پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی /پروژه ها پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی / پروژه های پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی / پروژه های پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی / پروژه های پناپ(pnap)
  • اتوماسیون صنعتی /پروژه ها پناپ(pnap)

سخت افزار سیستم اتوماسیون و مانیتورینگ خط تولید خوراک دام و طیور شیلان دانه شرق

در پروژه اتوماسیون و مانیتورینگ کارخانه خوراک دام و طیور شیلان دانه  از نرم افزار تولید خوراک دام ، طیور و آبزیان شرکت پناپ نسخه PNAP-FMF-Advance و همچنین نرم افزارهای TiaPortal V17 زیمنس و SIMATIC WINCC زیمنس استفاده شده و سعی گردید حداکثر نیازهای کارفرما به بهترین وجه ممکن پوشش داده شود.

جهت سخت افزار سیستم کنترل نیز از PLC های زیمنس آلمان سری SIMATIC S7-1500 و ماژول های زیمنس S7-1500 استفاده شده و همچنین برای تجهیزات فشار ضعیف نیز از درایوهای سری G120C زیمنس آلمان ، کنتاکتورهای زیمنس ، کلیدهای اتومات زیمنس و کلید هوایی زیمنس استفاده گردیده است. همچنین ارتباط اجزای این پروژه از طریق شبکه های پروفی باس و پروفی نت برقرار گردید.

نرم افزار سیستم اتوماسیون و مانیتورینگ خط تولید خوراک دام و طیور

نرم افزار تولید خوراک آماده پلت PNAP-FMF پس از بررسی چندین نمونه اروپایی ، آمریکایی و آسیایی طراحی شده و دائما توسط کارشناسان شرکت توسعه داده می شود، به گونه ای که در حال حاضر یکی از قویترین سیستم های اتوماسیون تولیدخوراک دام و طیور در منطقه بوده و توان رقابت با نمونه های اروپایی را دارد، ضمن این که قیمت تمام شده کل سیستم حدود یک پنجم نمونه های خارجی می باشد. عملکرد این سیستم مورد ارزیابی کارشناسانی از کشور آمریکا قرار گرفته و صحت عملکرد آن مورد قبول ایشان واقع گردیده است.

این مطلب را میتوانید با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید!

درج دیدگاه