مصاحبه مهندس نوروزی

مصاحبه آقای مهندس نوروزی مدیر عامل شرکت پناپ با برنامه رادیویی ما میتوانیم در رابطه با اتوماسیون صنعتی

مهندس نوروزی در ابتدای شروع این مصاحبه به معرفی انقلاب های صنعتی در جهان پرداختند و اضافه کردند که تاکنون جهان 4 انقلاب صنعتی را از سال 1975 به چشم خود دیده و هم اکنون (و از سال 2014) در بطن انقلاب صنعتی چهارم هستیم. در ادامه به معرفی محصول دانش بنیان شرکت در زمینه اتوماسیون خطوط تولید و هدف از ارائه آن پرداختند و هدف اصلی شرکت را کمک به صنایع از طریق به روز رسانی خطوط تولید برای نزدیک تر شدن به تکنولوژی روز که در نهایت باعث تولید محصول با کیفیت بیشتر و بهای تمام شده کمتر می شود، بیان کردند. ایشان در ادامه صحبت های خود به این نکته اشاره کردند که متاسفانه خیلی از صنایع موجود در کشور در فناوری های انقلاب صنعتی دوم مانده اند. یک پاسخ بهتر برای این سوال که آیا فناوری خطوط تولید الان برای کار تولید کافی هستند یا خیر، اینست که آیا شما میتوانید با تکنولوژی تلفن همراه 10 سال پیش کارهای الان یک اسمارت فون را انجام داده و از مزایای آن بهره مند شوید. طبیعی است که اینطور نخواهد بود و به همین ترتیب باید خطوط تولید ما نیز بروز باشند تا محصولات با کیفیت تر با قیمت های مناسب تر وارد جامعه شده تا هم صاحب کارخانه و هم مصرف کنندگان راضی باشند.
در ادامه آقای نوروزی صنایعی که محصول شرکت در آنها تجاری سازی شده را به این ترتیب برشمردند: صنایع تولید آرد، کنسانتره دام و طیور، دارو سازی، تولید رب، فرآورده های نفتی و صنایع تولید فولاد، کنستانتره و گندله سازی آهن و … همه صنایعی که خط تولید دارند. سیستم کنترل یک کارخانه به منزله یک موجود زنده هست و نیاز هست که طی فرایند رشد خود بروزرسانی شده و این بروزرسانی ها برای مشتریان نیز اعمال شود.
در ادامه مصاحبه در پاسخ به این سوال که با ورود اتوماسیون به خطوط تولید باعت حذف نیروی انسانی می شویم، خاطر نشان کردند:
در ابتدای اتوماسیونی شدن خطوط تولید طبیعتا باعث کاهش نفرات دخیل در تولید نیروی انسانی می شویم چرا که یکی از عوامل کاهش بهای تمام شده همین کم شدن تعداد نیروی انسانی می باشد، در ادامه با رسیدن شرکت به ظرفیت واقعی تولید و گسترش کار، مجددا با توجه به نیاز شرکت نیروهای جدید جذب می شوند، با این تفاوت که این بار محصول با کیفیت بیشتر و بهای تمام شده کمتر در حال تولید است. در آینده کارخانه توانمندی سرمایه گذاری بیشتر و توسعه بیشتر را خواهد داشت و به همان میزان نیروی های جدید جذب مجموعه خواهند شد و از همه مهمتر با بهینه بودن خط تولید ادامه حیات آن مجموعه و در نتیجه وجود کار برای نیروی های کار تضمین خواهد شد.
بخش بعدی صحبت های ایشان مربوط به معرفی دو بخش اصلی شرکت به شرح زیر می باشد:
 1- بخش R&D: که هدف این بخش به روز نگه داشتن محصول قابل ارائه توسط شرکت (اتوماسیون یکپارچه خطوط تولید) می باشد.
2- بخش توسعه بازار: که هدف این بخش معرفی محصول به شرکت های دارای خطوط تولید برای بهبود کیفیت کالا و کاهش بهای تمام شده تولید است.

این مطلب را میتوانید با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید!

درج دیدگاه