زیمنس | Siemens

LOGO!8

HMI

PLC

الکترو موتور

سافت استارتر

درایو

کلید مینیاتوری

کلید حرارتی زیمنس

کلید حرارتی

کلید اتوماتیک

کلید هوایی

کنتاکتور

رله حفاظتی

تاریخچه زیمنس

شرکت زیمنس | SIEMENS را ورنر فون زیمنس در سال ۱۸۴۷ با ساخت دستگاه پوینتر تلگراف بنا نهاد و اولین شرکت خود را با مشارکت یوهان هالسکه ( به عنوان طراح مکانیک ) با نام زیمنس هالسکه را در برلین تاسیس کرد.

سرآغاز پروژه‌های مهم زیمنس که باعث شهرت جهانی آن شد ساخت و تعمیر و نگهداری خطوط تلگراف در روسیه بود و بعد از آن وارد حوزه کابل های زیر دریا شد و علی رغم کارشکنی‌ های رقبای سنتی توانست در سال ۱۸۷۵ اولین پروژه کابل کشی از زیر دریا را انجام دهد و باعث اتصال خطوط تلگراف از ایرلند به آمریکا شد. هرکدام از این قراردادها به مطرح شدن بیشترین بازیگر جدید حوزه برق و مخابرات منجر می شد و به تبع آن پروژه های کوچک و بزرگ زیادی را از آن خود می ساخت.

زیمنس در سال ۱۸۷۵ با ساخت اولین ژنراتور خود وارد بازار برق فشار قوی گردید و بعدها با ارتقا و خرید شرکت‌های فعال در این حوزه در زمینه ساخت و بهره برداری نیروگاه ها در سراسر دنیا وارد رقابت جدی شد .

با آغاز جنگ جهانی اول، زیمنس نیز به تبع سایر شرکت های آلمانی باید وارد عرصه تولید و حمایت از صنایع نظامی آلمان می شد و در نتیجه شروع به ساخت تجهیزات برق و الکترونیک و حتی سایر تجهیزات نظامی از قبیل قطعات سلاح و موتور هواپیما و خودرو کرد. پس از جنگ به دلیل معاهده ورسای ، زیمنس حدود ۴۰ درصد از سرمایه و حق امتیاز های خود را از دست داد.

زیمنس در سال ۱۹۲۴ شرکت خارجی RGS را که در حوزه تجهیزات پزشکی فعالیت می کرد خریداری و در این حوزه نیز مشغول به فعالیت جدی شد.

در طول جنگ جهانی دوم ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ زیمنس دوباره وارد ساخت تجهیزات نظامی شد اما این بار فعالیت خود را به ساخت تجهیزات الکتریکی محدوده ساخت این بار نیز پس از جنگ خیلی از سرمایه های این شرکت توسط کشور روسیه و سایر کشورها به دلیل جبران خسارت به غنیمت گرفته شد و همچنین خیلی از پتنت ها و علائم تجاری زیمنس در سراسر جهان لغو شد و اینگونه این شرکت حدود ۸۰ درصد سرمایه خود را از دست داد.

در سال‌های ۱۹۴۸ تا ۱۹۵۵ که محدودیت ها به صورت تدریجی از شرکت های آلمانی برداشته می‌شد شرکت دوباره شروع به تاسیس و بازسازی نمایندگی ها و شعبات خود کرد. زیمنس با ساخت اولین سیستم کنترل شده به نام سیماتیک در سال ۱۹۵۴ وارد بازار پردازنده ها شد که قبلا تحت سلطه شرکت آمریکایی IBM بود.

این شرکت در سال ۱۹۶۶ تمامی شرکت‌ های تابعه خود را ادغام و تحت یک نام واحد SIEMENS ثبت کرد.

زیمنس مجددا در سال ۲۰۲۰ با توجه به تغییرات بازار های جهانی تصمیم به اصلاح ساختار خود کرد و تحت نام سه شرکت Siemens AG، Siemens Energy و Siemens Healthineers به مسیر خود ادامه می دهد.

شرکت پناپ بعنوان یکی از تامین کنندگان زیمنس در ایران محصولات این شرکت را در حوزه های زیر به مشتریان خود عرضه میکند :
تجهیزات اتوماسیون صنعتی (انواع پی ال سی ها و کارت های مربوطه و نمایشگر های صنعتی ) ، تجهیزات فشار ضعیف (کنتاکتور ، کلید حرارتی ، کلید اتوماتیک ، کلید هوایی ، بی متال و …) ، انواع سافت و درایو و موتور های الکتریکی و همچنین رله های حفاظتی

گاه شمار زیمنس

1847 ، تاسیس زیمنس

این شرکت 10 نفره در 12 اکتبر 1847 در ساختمانی در حیاط پشتی برلین شروع به کار کرد.

اصل دینامو الکتریک

1866: ورنر فون زیمنس اصل دینامو الکتریک را کشف کرد

در سال 1867، برای اطمینان از حق تجاری سازی آن، حق ثبت اختراع را برای خود به ثبت رساند.
پس از تقریباً 10 سال توسعه و آزمایش، دینام اولیه برای تولید انبوه در سال 1875 آماده شد. راه اندازی آن نشان دهنده شروع دوره جدیدی در تاریخ مهندسی برق بود. توانایی تولید و توزیع مقادیر زیادی انرژی الکتریکی با هزینه کم، کمک عمده ای به اقتصاد آن دوره میکرد. شرکت در زمینه مهندسی فشار قوی کار خود را قدرتمندانه آغاز کرد. اولین کاربردهای آن ، فناوری روشنایی الکتریکی و درایوها بود. در 1 مارس 1879، ویلای زیمنس در شارلوتنبورگ به اولین اقامتگاه خصوصی آلمان تبدیل شد که با انرژی الکتریکی روشن شد. چند هفته بعد در نمایشگاه تجاری برلین، زیمنس و هالسکه اولین راه‌آهن برقی جهان را با منبع برق خارجی ارائه کردند.

ساخت خط تلگراف هند- اروپا

از 1868: ساخت خط تلگراف هند- اروپا

تا تهران انجام شد. برای قسمت اول این خط که از لندن تا مرز پروس و روسیه امتداد داشت، امکان استفاده از خطوط قبلی وجود داشت.

پس از تنها دو سال ، زیمنس “ایندولین” را در آوریل 1870 به بهره برداری رساند. به جای 30 روز، اکنون تنها 28 دقیقه طول می کشد تا پیام ها از لندن به کلکته ارسال شود که در آن زمان تحسین برانگیز بود.
اجرای موفقیت آمیز این پروژه بزرگ، تحسین بین المللی برادران زیمنس را به همراه داشت و نقطه عطفی را در فعالیت های تجاری آن ها رقم زد.

از 1872: اولین مزایای اجتماعی شرکت

از 1872: اولین مزایای اجتماعی شرکت

در سال 1873، زیمنس و هالسکه روز کاری 9 ساعته را در برلین معرفی کردند. در سال 1891، زمان کار روزانه را نیم ساعت دیگر کاهش داد. در حالی که در اکثر شرکت های دیگر 10 ساعت کار در روز استاندارد بود، کارمندان زیمنس اکنون تنها هشت ساعت و نیم در روز کار می کردند.

1873

1874: کابل کشی در اقیانوس اطلس در اوایل دهه 1870

در سال 1874، این شرکت کابل کشی را از ایرلند به سواحل آمریکای شمالی از طریق نیوفاندلند را با استفاده از کشتی بخاری بنام فارادی آغاز کرد. در چندین نوبت، این پروژه به دلیل تصادفات، پاره شدن کابل ها، گزارش های نادرست و اقدامات خرابکارانه عمدی توسط رقبا تقریباً با شکست مواجه شد.
بالاخره در سپتامبر 1875 خط تلگراف راه اندازی شد. کیفیت فوق‌العاده آن انعقاد تعداد زیادی از قراردادهای بعدی را در پی داشت و تا پایان قرن نوزدهم، زیمنس 9 کابل از 16 کابل اقیانوس اطلس را که در آن زمان وجود داشت،کار گذاشته بود.

1890

1890: ورنر فون زیمنس تجارت را به جانشینان خود منتقل کرد

هنگامی که زیمنس و هالسکه در سال 1890 از یک شرکت تضامنی به شرکت با مسئولیت محدود تبدیل شد، ورنر فون زیمنس در سن 74 سالگی از مدیریت فعال شرکت بازنشسته شد. برادر کوچکتر او کارل و پسرانش آرنولد و ویلهلم متعاقبا مسئول رشد شرکت بودند. ورنر فون زیمنس در 6 دسامبر 1892 چند روز قبل از تولد 76 سالگی خود درگذشت.
1864

از سال 1894: برنامه ریزی و ساخت اولین نیروگاه عمومی در آفریقای جنوبی

گسترش معادن طلا و ایجاد شهرها و جوامع در آفریقای جنوبی منجر به افزایش مصرف برق در این منطقه شد. در نتیجه، آژانس آفریقای جنوبی زیمنس و هالسکه، که در سال 1895 تأسیس شد و مقر آن در ژوهانسبورگ بود، و متعاقب آن تعداد زیادی قرارداد منعقد شد.

1897: زیمنس و هالسکه به یک شرکت سهامی تبدیل شد

در دهه 1880، اقتصاد آلمان به طور چشمگیری گسترش یافت و زیمنس و هالسکه با رقابت در بازار به سرعت در حال رشد مهندسی برق مواجه شدند.
کارل فون زیمنس مدت‌ها استدلال کرده بود که شرکت مهندسی برق باید به یک شرکت سهامی تبدیل شود تا انعطاف‌پذیری مالی لازم برای بقا در این عرصه رقابتی شدید را به دست آورد. با این حال، ورنر فون زیمنس این ایده را رد کرد. او اصرار داشت که خانواده‌اش تنها مالک شرکت باقی بمانند. در سال 1897، پنج سال پس از مرگ ورنر فون زیمنس، مدیریت جدید شرکت زیمنس و هالسکه را به یک شرکت سهامی تبدیل کرد تا پایه سرمایه خود را در بلندمدت گسترش دهد و رقابت پذیری خود را تضمین کند.

1903

1903: تأسیس زیمنس شوکرت ورک

علاوه بر این، هزینه و فشارهای رقابتی در صنعت مهندسی برق آلمان در آغاز قرن بیستم افزایش یافت و مانند بسیاری از شرکت های دیگر در صنعت خود، EAG در بحران فرو رفت. به عنوان بخشی از فرآیند ادغام جدید، شرکت‌های مهندسی زیمنس و هالسکه در مارس 1903 با EAG ادغام شدند و Siemens-Schuckertwerke GmbH را تشکیل دادند. از این پس، عملیات زیمنس در دو سازمان مادر توزیع می‌شود: زیمنس و هالسکه به بازار برق فشار ضعیف خدمت می‌کنند در حالی که زیمنس Siemens-Schuckertwerke تازه تاسیس در بازار سیستم‌های فشار بالا فعال بود.

1916 : در ایران ، عقد قرارداد با زیمنس جهت ورود تجهیزات مخابراتی توسط کیخسرو

در سال  ۱۳۰۲ ، ارباب کیخسرو ، جهت احداث خطوط تلفنی زیرزمینی قراردادی با شرکت‌ زیمنس و هالسکه عقد کرد. سه سال بعد تلفن خودکار جدید در آبان ۱۳۰۵ ، روی ۲۳۰۰ رشته کابل در مرکز اکباتان آماده بهره ‌برداری گردید. در سال ۱۳۰۸ شمسی امور تلفن نیز تحت نظر وزارت پست و تلگراف رفت. تا آن زمان مدیریت شرکت مخابرات همچنان با ارباب کیخسرو بود . اما در سال ۱۳۰۹ ، وزارت پست و تلگراف لایحه‌ ای به جهت راه اندازی شبکه تلفن در سراسر کشور به مجلس داد.

1924 زیمنس

1924: آغاز تولید خط مونتاژ

در دسامبر 1924، اولین جاروبرقی از خط مونتاژ در Elektromotorenwerk در برلین خارج شد. مزایای فرآیند تولید جدید به سرعت آشکار شد. نیاز به ذخیره سازی را تا 40 درصد کاهش داد و زمان تولید را به نصف کاهش داد. در طول دهه 1930، تمام خطوط تولید مناسب در سراسر شرکت به تدریج به خطوط مونتاژ تبدیل شد.

1932: تأسیس زیمنس-رینیگر-ورکه

1932: تأسیس زیمنس رینیگر ورکه

بازاریابی مشترک محصولات پزشکی بسیار موفق بود. اما با شروع رکود بزرگ در سال 1929، بازار پررونق مراقبت های بهداشتی سقوط کرد. کاهش مداوم تجارت همراه با اختلافات داخلی در مورد مکان‌های تولید مختلف شرکت‌ها، زیمنس را بر آن داشت تا فعالیت‌ های مهندسی پزشکی خود را در Siemens-Reiniger-Werke AG (SRW) جمع کند.
SRW به سرعت به بزرگترین شرکت جهان در تولید محصولات الکترونیکی پزشکی تبدیل شد.
1932: تأسیس زیمنس-رینیگر-ورکه

1932: تأسیس زیمنس رینیگر ورکه

بازاریابی مشترک محصولات پزشکی بسیار موفق بود. اما با شروع رکود بزرگ در سال 1929، بازار پررونق مراقبت های بهداشتی سقوط کرد. کاهش مداوم تجارت همراه با اختلافات داخلی در مورد مکان‌های تولید مختلف شرکت‌ها، زیمنس را بر آن داشت تا فعالیت‌ های مهندسی پزشکی خود را در Siemens-Reiniger-Werke AG (SRW) جمع کند.
SRW به سرعت به بزرگترین شرکت جهان در تولید محصولات الکترونیکی پزشکی تبدیل شد.

1933-1945: زیمنس تحت رژیم نازی

به اوج خود رسید. کارل فردریش فون زیمنس از سال 1933 تا 1941 رئیس این شرکت بود. او که مدافع سرسخت دموکراسی بود، از دیکتاتوری نازی متنفر بود. با این حال، او مسئول ادامه حیات شرکت بود.

تصویر یک دستگاه ضد هوایی ساخت شرکت زیمنس است. در بیشتر موارد، زیمنس توانست فعالیت های تولیدی خود در حوزه تسلیحات را به تولید کالاهای الکتریکی محدود کند و از تولید کالاهای خارج از مجموعه سنتی خود اجتناب کند. از پایان سال 1943 به بعد، زیمنس عمدتاً تجهیزات الکتریکی را برای نیروهای مسلح تولید می کرد. تعداد زیادی از کارخانه‌های این شرکت در منطقه برلین توسط بمباران هوایی ویران شدند و بدلیل نیاز به تجهیزات برای تولید تا پایان جنگ، نزدیک به 400 تا از تأسیسات خود را منتقل و جابه‌جا کرد.

1945: وضعیت در پایان جنگ

1945: وضعیت در پایان جنگ

در ازای خساراتی که اتحاد جماهیر شوروی به دست آلمان متحمل شده بود. متفقین تمام دارایی های ملموس شرکت را در سراسر جهان مصادره کردند. تمام حقوق علامت تجاری و حق ثبت اختراع آن لغو شد. تمام دارایی های خارجی آن از بین رفت. به طور کلی، زیمنس 80 درصد از ارزش کل خود یا حدود 2.6 میلیارد مارک آلمان را از دست داد.
در نوامبر 1941، پس از مرگ عمویش کارل فردریش، هرمان فون زیمنس به ریاست شرکت منصوب شد. او زیمنس را در سال های آخر جنگ رهبری کرده بود و اکنون با چالش بازسازی شرکت و راه اندازی مجدد آن در بازار جهانی مواجه شده بود.
1945-1949: زیمنس پس از پایان جنگ جهانی دوم

1945-1949: زیمنس پس از پایان جنگ جهانی دوم

مدیریت غیرمتمرکز زیمنس-شوکرتورکه در بایرن قرار داشت، در تابستان 1945 به شهر ارلانگن که نسبتا سالم بود منتقل شد، جایی که زیمنس-رینیگر-ورکه از دهه 1930 تجهیزات فناوری پزشکی را تولید می کرد. مدیریت گروه زیمنس و هالسکه در مونیخ قرار داشت. این یک تصمیم استراتژیک خوب در سال‌های پس از جنگ بود، زیرا اکثر خرابی ها و حساسیت ها در برلین بود.
پس از یک مرحله گذار و تثبیت، در 1 آوریل 1949، مونیخ به شهر مرکزی زیمنس و هالسکه تبدیل شد و ارلانگن مقر زیمنس شوکرترکه بود. اما برلین همچنان شهر مقر دوم برای هر کدام بود. به دنبال فروپاشی نظامی، سیاسی و اقتصادی آلمان در آوریل 1945، تمام کارخانه های زیمنس در برلین تعطیل شدند. تقریباً نیمی از ساختمان‌ها و تأسیسات تولیدی شرکت در جنگ ویران شده بود. پس از تسلیم، هر چیزی که باقی مانده بود – از جمله تعداد زیادی ماشین‌ ، کل موجودی شرکت، بخش بزرگی از موجودی و کالاهای نهایی آن و همچنین اسناد فنی و نقشه‌های طراحی – توسط ارتش شوروی به عنوان جبران خسارت برچیده و خارج شد. در ازای خساراتی که اتحاد جماهیر شوروی به دست آلمان متحمل شده بود.

متفقین تمام دارایی های ملموس شرکت را در سراسر جهان مصادره کردند. تمام حقوق علامت تجاری و حق ثبت اختراع آن لغو شد. تمام دارایی های خارجی آن از بین رفت. به طور کلی، زیمنس 80 درصد از ارزش کل خود یا حدود 2.6 میلیارد مارک آلمان را از دست داد.
در نوامبر 1941، پس از مرگ عمویش کارل فردریش، هرمان فون زیمنس به ریاست شرکت منصوب شد. او زیمنس را در سال های آخر جنگ رهبری کرده بود و اکنون با چالش بازسازی شرکت و راه اندازی مجدد آن در بازار جهانی مواجه شده بود.

از سال 1948 به بعد: تجارت بین المللی احیا می شود

همانطور که پس از جنگ جهانی اول اتفاق افتاد، پس از سال 1945 زیمنس دوباره با وظیفه بازیابی جایگاه سابق خود به عنوان یک برند جهانی مواجه شد. در سال 1948 متفقین شروع به کاهش محدودیت های سختگیرانه تجارت خارجی خود در آلمان کردند و شرکت های تجهیزات الکتریکی به تدریج به بازارهای جهانی خود بازگشتند. در جریان بازسازی، شرکت های فروش و تولید مصادره شده را بازخرید کرد و شعبه های بین المللی جدیدی تأسیس کرد. زیمنس همچنین سرمایه گذاری زیادی در بازخرید پتنت ها، مارک ها و علائم تجاری انجام داد. بین سال‌های 1952 تا 1962، زیمنس شرکت‌ها، نمایندگی‌ها و دفاتر نمایندگی را در 30 کشور تأسیس یا بازسازی کرد. تمرکز منطقه ای پروژه های بین المللی بر اروپا و آمریکای جنوبی بود.
علیرغم رقابت قوی جهانی آمریکا، زیمنس به زودی قراردادهای معتبر و بزرگی را امضا کرد که به احیای تجارت آن در خارج از کشور کمک شایانی کرد. از جمله نیروگاه 300 مگاواتی San Nicolás در آرژانتین، که در سال 1956 تکمیل شد، شبکه مخابراتی ملی برای عربستان سعودی در همان سال تکمیل شد، و دستور سال 1957 برای ارائه فناوری انرژی برای یک کارخانه فولاد در رورکلا، هند، از جمله کنترل دور موتورها و پست های ترانسفورماتور .تا سال مالی 1956، صادرات زیمنس در حدود 25 درصد از کل درآمد را به خود اختصاص داده بود.

از سال 1953 به بعد: مشارکت در خطوط جدید کسب و کار

از سال 1953 به بعد: مشارکت در خطوط جدید کسب و کار

این کشف کل رشته مهندسی برق را متحول کرد و همچنین نشان دهنده ورود موفقیت آمیزی به میکروالکترونیک بود.

در سال 1954، (یک سال قبل از برداشته شدن کامل محدودیت‌های تحقیقاتی متفقین) زیمنس شروع به درگیر شدن در بازار پردازنده ها کرد که تا آن زمان تحت سلطه شرکت آمریکایی IBM بود. در سال 1959 زیمنس ، اولین سیستم کنترل ترانزیستوری شده یعنی SIMATIC را معرفی کرد ،و این سنگ بنای اتوماسیون الکترونیکی برای صنعت و ایجاد یکی از موفق ترین محصولات این شرکت تا کنون بود.

1957: زیمنس Electrogeräte AG تاسیس شد

1957: زیمنس Electrogeräte AG تاسیس شد

واحدهای رادیویی و تلویزیونی شرکت زیمنس و هالسکه و تولید لوازم خانگی از شرکت زیمنس شوکرتورکه، منحل شدند و از اول اکتبر در یک شرکت جدید به نام Siemens Electrogeräte AG (SE) ترکیب شدند.

رقابت در سال‌های بعد تشدید شد و رقبای جدید از ایتالیا و ژاپن به بازار لوازم خانگی آلمان غربی نفوذ کردند. نتیجه فرآیند تمرکز در دهه 1960 آن بود که شرکت‌های بزرگ لوازم خانگی آلمانی بسیاری از تولیدکنندگان کالاهای مصرفی کوچک و متوسط ​​را که تاکنون استقلال خود را حفظ کرده بودند، خریداری کردند. در مواجهه با این وضعیت، دو رهبر بازار – زیمنس و بوش – در سال 1963 شروع به کشف راه های ممکن برای همکاری کردند. سرانجام، در سال 1967، آن ها عملیات لوازم خانگی خود را در Bosch-Siemens Hausgeräte GmbH (BSH) ترکیب کردند.

1969: معرفی سهام برای کارکنان

1969: معرفی سهام برای کارکنان

در سال 1969، کارمندان آلمانی زیمنس AG اولین شانس خود را برای خرید سهام کارکنان با قیمت ترجیحی 156 مارک آلمان داشتند – نصف قیمت معاملاتی در 23 ژانویه آن زمان.حدود 25 درصد از کارمندان از این پیشنهاد استفاده کردند. در سال اول این طرح، زیمنس بیش از 135000 سهام کارمندان را با ارزش اسمی 6.8 میلیون مارک آلمان منتشر کرد.

پاسخ آن قدر مثبت بود که طرح سهم به بخشی جدایی ناپذیر از جهت گیری کارکنان تبدیل شد. امروزه از هر سه کارمند، یک نفر سهامدار زیمنس است.

شروع دهه 1960: ایجاد سیستماتیک مکان های بین المللی

فناوری مخابرات و تجهیزات سوئیچ در سال 1961 در آفریقای جنوبی تولید شد. تولید در هند قبلا در سال 1957 آغاز شده بود و پنج سال بعد یک کارخانه بزرگ موتور سه فاز در Kalwa شروع به کار کرد.ایجاد کارخانجات بیشتر در آمریکای جنوبی، آفریقا و آسیا دنبال شدند. تا سال 1985 این شرکت در مجموع 154 سایت تولیدی در 54 کشور تاسیس کرده بود.
زیمنس در مواجهه با جهانی شدن ، از سال 1970 به بعد گامی فراتر برداشت و بخشی از کار تحقیق و توسعه نیز به تدریج به کشورهای دیگر منتقل کرد. در اوایل دهه 1980، زیمنس دارای مکان های تحقیقاتی در سوئیس، اتریش، اسکاندیناوی و ایالات متحده بود.
1984siemens

1984: پروژه MEGA آغاز شد

پروژه MEGA در سال 1984 برای پیشبرد توسعه تراشه های 1 مگابیت و 4 مگابیت راه اندازی شد. فشار زمان و بازار ناپایدار نیمه هادی ها به این معنی بود که زیمنس ریسک بزرگی را انجام می داد، نه فقط از نظر مالی بلکه برای اولین بار در تاریخ خود، تحقیق، توسعه و تولید یک محصول را نه به ترتیب، بلکه به صورت موازی انجام داد.
از نظر صرفا اقتصادی، پروژه MEGA موفقیت آمیز نبود، تا حدی به دلیل سرمایه گذاری های کلان و تا حدی به دلیل کوتاه مدت بودن نسل های تراشه های منحصر بفرد. اما از نظر استراتژیک تصویر بسیار بهتر بود. به هر حال، این شرکت توانسته بود از رقبای خود در سراسر جهان پیشی بگیرد. با همکاری توشیبا، در سال 1987 زیمنس اولین شرکت غربی بود که تولید انبوه تراشه های 1 مگابیتی را در کارخانه ای در رگنسبورگ آلمان آغاز کرد. تولید تراشه های 4 مگابیت دو سال بعد آغاز می شد.
1998: خرید، همکاری، فروش یا بستن - برنامه ده نقطه ای

1998: خرید، همکاری، فروش یا بستن – برنامه ده نقطه ای

. این وضعیت مستلزم یک رویکرد سیستماتیک بود و تجدید ساختار اجتناب ناپذیر بود.
بنابراین “برنامه ده نقطه ای” – که با شعار “خرید، همکاری، فروش یا بستن” اداره می شود – منجر به تغییرات شدید در شرکت شد. این مجموعه فقط آن دسته از فعالیت‌هایی را حفظ کرد که زیمنس در بازار جهانی اول یا دوم بود. برنامه ده نقطه ای به سرعت به موفقیت هایی دست یافت و قیمت سهام زیمنس افزایش یافت. درآمد و سود به میزان قابل توجهی بهبود یافت و ارزش افزوده مثبت کلی یک سال زودتر از برنامه به دست آمد.

2005: ترندهای جهانی به محرک تجاری تبدیل شد

2005: ترندهای جهانی به محرک تجاری تبدیل شد

هجوم مردم به شهرها، افزایش جمعیت جهان در ترکیب با تغییرات جمعیتی، و تسریع تغییرات آب و هوا. این روندها توسط خطوط اصلی کسب و کار زیمنس یعنی انرژی و محیط زیست، اتوماسیون و زیرساخت برای هر دو بخش عمومی و خصوصی، و مراقبت های بهداشتی پوشش داده شد. این شرکت دارایی های خود را در زیرساخت های آب با اضافه کردن شرکت آمریکایی USFilter تقویت کرد.شرکت Bonus Energy، رهبر بازار جهانی مزارع بادی فراساحلی، را در بخش انرژی اضافه کرد. و ساخت یونیت دنده Flender را در صنعت و CTI Molecular Imaging را در فناوری پزشکی تصاحب کرد.

هنگامی که پیتر لوشر در سال 2007 شرکت را به بخش‌های صنعت، انرژی و بهداشت و درمان و بعداً زیرساخت و شهرها تغییر داد، تمرکز خود را بر روی روندهای بزرگ حفظ کرد.

2008: ساختار شرکتی جدید

2008: ساختار شرکتی جدید

راه حل ها و خدمات صنعتی، سیستم های حمل و نقل، فناوری های ساختمان زیمنس و گروه های Osram را ترکیب کرد.
بخش انرژی بر شرکت های انرژی و صنعت نفت و گاز متمرکز بود و شامل تولید و انتقال و توزیع برق بود.
بخش مراقبت های بهداشتی به صنعت مراقبت های بهداشتی خدمت می کرد و شامل گروه راه حل های پزشکی سابق بود.
همچنین دو خط تجاری بین بخشی وجود داشت: راه حل ها و خدمات فناوری اطلاعات زیمنس و خدمات مالی.
در سال 2011 بخش دیگری اضافه شد – زیرساخت ها و شهرها – که شامل تحرک، فناوری های ساختمانی و توزیع نیرو می شد.
با این حال، ساختار جدید کمتر از انتظارات بود. بنابراین در 1 اکتبر 2014، بخش ها و خوشه ها تجزیه شدند. تعداد بخش ها از 16 به 10 کاهش یافت و یک واحد تجاری بهداشت و درمان راه اندازی شد.

2014: چشم انداز 2020

تا سال 2020، هزینه‌ها به میزان یک میلیارد یورو کاهش می‌یابد، کسب‌ و کارهایی که عملکرد ضعیفی دارند دوباره روی پای خود قرار می‌گیرند و رضایت مشتریان بهبود می‌یابد. بازده سرمایه باید بین 15 تا 20 درصد باشد، 75 درصد تأییدیه نیروی کار در موضوعات «مدیریت» و «تنوع» هدف گذاری شده بود و مشارکت کارکنان در موفقیت شرکت حداقل 50 درصد افزایش می یافت. اساس این اقدامات یک «فرهنگ مالکیت» بود که هر فردی را تشویق می‌کرد تا بهترین کار خود را در کار خود انجام دهد و در نتیجه به موفقیت بلندمدت زیمنس کمک کند.
بنابراین، مدیرعامل اهدافی را تعیین می کرد که می تواند هم به عنوان قطب نما و هم معیاری در راه رسیدن به سال 2020 باشد. در نوامبر 2016 زیمنس یکی از قوی‌ترین سال‌های مالی خود را اعلام کرد – سفارشات جدید، درآمدهای فروش و سود به میزان قابل توجهی افزایش یافت. و خرید Gamesa و Mentor Graphics در سال مالی 2017، این شرکت را یک قدم بزرگتر در اجرای Vision 2020 برد.

2015: خرید Dresser-Rand

2015: خرید Dresser-Rand

این خرید که در ژوئن 2015 تکمیل شد، زیمنس را با قیمت 7.8 میلیارد دلار به تولید کننده پیشرو کمپرسور، توربین‌های بخار و گاز و موتور در جهان تبدیل کرد. این خریدها، موقعیت زیمنس را در زمینه‌های آینده‌نگر تولید برق، اتوماسیون و دیجیتالی‌سازی تقویت کرد. از این پس این شرکت قادر به ارائه راه حل ها و خدمات کامل در سراسر زنجیره انرژی خواهد بود.

2020: چهره جدید زیمنس

زیمنس ، زیمنس انرژی و زیمنس هلث‌اینرز با استقلال تازه به دست آمده خود، از نظر شاخص‌هایی مانند سهم بازار، رشد و سودآوری پایدار، برای رهبری صنعت آماده هستند – هدفی که دستیابی به آن در ساختار مجموعه‌ای «قدیمی» دشوار بود.

بلاگ زیمنس

اخبار زیمنس

سوالات متداول

1. لوگو چند عدد ورودی و خروجی پشتیبانی می کند؟

تعداد ورودی خروجی های قابل تعریف و اتصال به لوگو به صورت محلی (Local؛منظور بدون در نظر گرفتن ورودی خروجی هایی که از طریق شبکه کردن لوگو امکان تعریف دارند) به شرح زیر است:

  • ورودی دیجیتال : 24 عدد (DI)
  • خروجی دیجیتال : 20 عدد (قبل از LOGO! 8 این تعداد 16 عدد بود) (DO)
  • ورودی آنالوگ : 8 عدد (AI)
  • خروجی آنالوگ : 8 عدد (AO)

2. از ورودی های آنالوگ روی سی پی یو چگونه می توانم استفاده کنم؟

همان طور که می دانید در نسخه های LOGO! 12/24 , 24 4 عدد از ورودی های دیجیتال دو نوع کاربری دارند. به این صورت که هم می توانند به عنوان ورودی دیجیتال تعریف و استفاده شوند و هم به عنوان ورودی های آنالوگ (ولتاژی) که توضیحات بیشتر و تنظیمات آن در راهنمای کامل این سخت افزار بیان شده است

3. چند ماژول به لوگو وصل می شود؟

تعداد ماژول هایی که به لوگو وصل می شوند بر اساس حداکثر تعداد ورودی خروجی ای است که این سخت افزار می تواند پشتیبانی کند. یعنی در نسخه 8 شما می توانید برای رسیدن به حداکثر 24 ورودی دیجیتال و 20 خروجی دیجیتال و 8 ورودی آنالوگ و 2 خروجی آنالوگ ماژول های مربوطه را به سی پی یو متصل کنید.

ادامه سوالات متداول لوگو!8 زیمنس (Siemens Logo!8)

1.الکتروموتور چه انواعی دارد؟

دو نوع الکتروموتور وجود دارد موتورهای سنکرون و آسنکرون. موتورهای آسنکرون (القایی) هم دو نوع اصلی قفس سنجابی و روتور سیم پیچی شده دارد.

موتورهای دالاندار هم جزو انواع موتورهاست.

2. موتور قفس سنجابی با روتور سیم پیچی شده چه تفاوتی دارند؟

موتورهای سه فاز القایی با دو شکل ساخته می شوند. از آن جایی که مبنای عملکرد در این نوع موتورها ایجاد میدان مغناطیسی به خاطر جریان استاتور است و به تبع آن القای جریان در روتور و تولید میدان از این جریان القا شده  در نتیجه می توان روتور ساختار ثابتی داشته باشد و یک سیم پیچ یکپارچه ای باشد.

3. موتور سه فاز و تک فاز با هم چه فرقی دارند؟

تفاوت عمده این دو از عنوان شان مشخص است. تغذیه یکی برق تک فاز است و دیگر برق سه فاز! تک فاز باعث سادگی عملکرد و راحتی دسترسی شده است. همه جا برق تک فاز هست. از سویی سه فاز بودن می تواند توان مکانیکی بالایی را تولید کند. در حالیکه موتورهای تک فاز نهایتا 4 کیلو وات وجود دارد. ولی موتور سه فاز از 0.18 کیلو وات تا چندصد کیلو وات وجود دارد.

ادامه سوالات متداول الکتروموتور

1. آیا در ایران نمایندگی رسمی زیمنس داریم؟

در حال حاضر به علت تحریم های آمریکا متاسفانه نماینده رسمی زیمنس در ایران نداریم.

2.  حافظ منافع زیمنس در ایران کیست؟

قاطعانه باید بگوییم زیمنس در ایران هیچگونه نماینده رسمی ندارد. ولی شما احتمالا به خاطر یکی از سه نیاز زیر می خواهید با نماینده زیمنس تماس یگیرید:

  • تامین کالای اصلی زیمنس
  • خدمات فنی و مهندسی و اجرای پروژه های صنعتی با تکنولوژی زیمنس در سطح استاندارهای روز دنیا
  • خدمات پس از فروش (تعمیرات، گارانتی و …)

هر سه این نیازها توسط شرکت پناپ پوشش داده می شود و به راحتی و با اطمینان می توانید از این خدمات استفاده کنید.

3. آیا پناپ نماینده رسمی زیمنس است؟

با توجه به شرایط فعلی، زیمنس هیچ نمایندگی رسمی به هیچ شرکت ایرانی نداده است و ارتباطات رسمی خود را با تمام نمایندگان قطع کرده است. در صورت تغییر و بهبود شرایط و حضور رسمی زیمنس در ایران، شرکت پناپ جهت افزایش سطح خدمات به مشتریان خود، قطعا نمایندگی رسمی زیمنس را دریافت خواهد کرد.

1. آیا درایو مصرف برق را کاهش می دهد؟

جواب این سوال بستگی به این دارد که درایو کجا استفاده می شود. چه ماشین و پروسه ای را کنترل می کند. کاهش انرژی با درایو در چند موقعیت اتفاق می افتد:

  •  اولا در راه اندازی و توقف
  • ثانیا در صورت استفاده درایو به عنوان کنترل الکتروموتور پمپ و فن

2. تفاوت اینورتر خورشیدی با کنترل دور چیست؟

اینورتر یک یعنی مبدل. در فضای تخصصی برق الکترونیک، اینورتر مبدلی است که انرزی الکتریکی DC را به AC تبدیل می کند. اینورتر های خورشیدی (Solar Inverter) انرژی DC ای را که توسط سلول‌های خورشیدی تولید می شود و مقدار بسیار ناچیزی دارند به AC تبدیل می کنند. مقدار توان در این اینورترها در حد چند وات است. البته ممکن است …

3. تعداد ورودی‌های درایو چند عدد است؟ آنالوگ و دیجیتال؟

این پارامتر در درایوها مختلف است. مثلا در درایو Sinamics V20 زیمنس 6 ورودی دیجیتال، 4 خروجی دیجیتال، یک ورودی آنالوگ و یک خروجی آنالوگ وجود دارد. درایو دیگر زیمنس مثل Sinamics G120C تقریبا همین تعداد ورودی خروجی دارد.

ادامه سوالات متداول درایو یا کنترل دور

1. آیا اینورتر V20 روش کنترل برداری (Vector control) دارد؟

نه. درایو هایی در این سطح از کاربری فاقد روش برداری هستند. درایو V20 هم همین طور است. چون اگر قرار بود این روش را داشته باشد دیگر V20 نبود!

2. آیا V20 فقط تک فاز هستند یا سه فاز هم دارند؟

هم تک فاز وجود دارد و هم سه فاز. درایوهای تک فاز V20 از توان 0.12 تا 3 کیلووات با 9 محصول این دامنه را پوشش می دهند. و درایوهای سه فاز آن از 0.37 تا 30 کیلو وات با 14 محصول

3. تعداد ورودی های دیجیتال و آنالوگ درایوهای V20؟ تعداد خروجی ها؟

به صورت معمول چهار ورودی دیجیتال و دو خروجی دیجیتال و یک ورودی آنالوگ و یک خروجی آنالوگ دارد. با استفاده از ماژول افزایش وروی/خروجی، دو ورودی دیجیتال و دو خروجی دیجیتال به این آمار اضافه می شود.

ادامه سوالات متداول درایو های V20 زیمنس (Siemens V20)

1. پی ال سی S7-1500 زیمنس چیست؟

کنترلری صنعتی S7-1500 با امکانات و توانمندی‌های بالا. PLC حرفه ای زیمنس که جدیدترین سری PLC های زیمنس است. این PLC ماژولار است. یعنی اینکه می توانیم ورودی و خروجی هایی را متناسب با نیاز به صورت کارت هایی به پردازنده اصلی اضافه کنیم. علاوه بر ورودی و خروجی، می‌توانیم امکانات شبکه ای را هم با کارتهای شبکه ارتقاء داد. PLC S7-1500 راه حل مناسب برای بسیاری از پروژه های صنعتی در سطح بالا و حرفه ای است. این محصول قوی تر و حرفه ای تر از S7-1200 است و به نحوی جایگزین S7-300  و  S7-400 خواهد بود.

2. زیمنس چه پی ال سی PLC هایی دارد؟

از لوگو! (LOGO!) خانواده کنترلرهای صنعتی زیمنس شروع می شود. لوگو! راهکاری ساده اما در عین حال کارآمد برای پروژه های کوچک در صنعت و ساختمان است.

در سطح بعد …

3. آیا S7-1500 جانشین S7-300 است یا S7-400 ؟

جایگزین هر دو می شود.

ادامه سوالات متداول پی ال سی s7-1500 زیمنس

1. تفاوت سافت استارت با کنتاکتور؟

کنتاکتور و سافت استارت هر دو وسیله هایی برای انتقال توان الکتریکی به موتور هستند با این تفاوت که کنتاکتور تمام توان را یکباره به مصرف کنند وصل می کند و البته یک کلید کنترل پذیر است. اما سافت علاوه بر اینکه کنترل پذیر است توان الکتریکی را به صورت تدریجی به موتور انتقال می دهد.

2. کنتاکتور زیمنس بهتر یا اشنایدر؟

دو برند زیمنس و اشنایدر برندهای معتبری در ساخت تجهیزات برق و اتوماسیون هستند. یکی از مزیت های تجهیزات زیمنس کوچکی ابعاد تجهیزات قدرت است. ولی در کیفیت عملکرد اصلی، این دو برند تفاوت چندانی با هم ندارند.

3. تفاوت کناکتور 4 پل و سه پل؟

کنتاکتور 4 پل به جای سه کنتاکت اصلی ، چهار کنتاکت اصلی دارند که این ویژگی برای اینترلاک داخلی مناسب است. مثلا برای جاهایی که ترانس داریم و بخواهیم سه فاز و نول را با این کنتاکتور قطع و وصل کنیم.

4. کنتاکتور 220 به جای 110 می توان به کار برد یا نه؟

نه. محدوده ولتاژی بوبین 110 ولت 110-120 ولت و بوبین 220  بین 220 تا 240 ولت است.

ادامه سوالات متداول کنتاکتور

1. تفاوت سافت استارتر با کنتاکتور؟

کنتاکتور و سافت استارت هر دو وسیله هایی برای انتقال توان الکتریکی به موتور هستند با این تفاوت که کنتاکتور تمام توان را یکباره به مصرف کنند وصل می کند و البته یک کلید کنترل پذیر است. اما سافت علاوه بر اینکه کنترل پذیر است توان الکتریکی را به صورت تدریجی به موتور انتقال می دهد.

2. آیا سافت استارت حفاظت جریان انجام می دهد یا نه؟

در اکثر سافت استارتر ها این امکان هست. البته برخی از سافت ها این امکان را ندارند. مثلا در سافت استارت های زیمنس غیر از مدل 3RW30 بقیه مدل ها حفاظت جریان دارند

3. آیا کابل موتور را مستقیما می توانیم به سافت استارتر وصل کنیم؟

بله. البته اگر قرار است که چند موتور را به یک سافت متصل کنیم باید برای هر موتور کلید حرارتی خاص هر موتور را در بالادست موتور قرار دهیم .

ادامه سوالات متداول سافت استارتر زیمنس

1.تفاوت خانواده پی ال سی های S71200 زیمنس در چیست؟

یکی از سوالات متداولی که کاربران سیستم های اتوماسیون دارند درباره تفاوت های انواع مختلف CPU ها در یک خانواده است. مثلا وقتی شما در خانواده S7-1200  با انواعی از پردازنده ها روبرو می شوید می خواهید بدانید که هر کدام چه مشخصه ای دارد که آن را از دیگری متمایز می کند…

2. چگونه می توانم با ورودی آنالوگ موجود بر روی CPU S-71200 مقادیر آنالوگ جریانی را اندازه گیری کنم؟

دو عدد ورودی آنالوگ بر روی CPU ها تعبیه شده است که این ورودی های انالوگ به عنوان ورودی های اندازه ولتاژ (0-10 ولت) طراحی و تنظیم شده اند. که اگر بخواهید از این ورودی های ولتاژی به عنوان ورودی های جریانی استفاده کنید می توانید یک عدد مقاومت 500 اهم بین ترمینال های «0» و «M» قرار دهید.

ادامه سوالات متداول پی ال سی s7-1200 زیمنس

1. آیا کلید هوایی امکان اتصال به شبکه مودباس MODBUS دارد؟

بله کلید هوایی اشنایدر به وسیله واحد تریپ یونیت که در برند اشنایدر به آن میکرولاجیک گفته می شود در سری های AMMETER (نسخه های 3 و 5 و 6) به صورت آپشنال و در سری های POWER و HARMONIC (نسخه های 5و6) بصورت پیشفرض امکان اتصال به شبکه مدباس را دارد.

2. تفاوت ACB و MCB چیست؟

کلید MCB یا در اصطلاح کلید های مینیاتوری (فیوز مینیاتوری) برای محافظت از مدار در جریان های پایین و ظرفیت قطع پایین (مثلا در آپارتمان های مسکونی ) استفاده میگردد که قابل مقایسه با کلید هوایی نیست، ولی هر دو در زیر گروه بریکر ها هستند.

3. روش های شارژ کلید هوایی چگونه است؟

بریکر هوایی را می توان هم بصورت دستی و هم به وسیله موتور شارژ کرد که ممکن است بصورت پیش فرض بر روی کلید نباشد و باید بصورت جداگانه خریداری و روی موتور نصب گردد. البته برای قطع و وصل کلید از راه دور علاوه بر موتور به رله های قطع و وصل نیز نیاز هست.

محصولات زیمنس


اتوماسیون زیمنس

سافت و درایو زیمنس

فشار ضعیف زیمنس

فشار متوسط زیمنس

موتور زیمنس

عنوان