Schneider | اشنایدر

اشنایدر | Schneider

Mini PLC

کنتاکتور

کلید اتوماتیک

درایو

سافت استارتر

نمایشگر صنعتی

اشنایدر ، معرفی شرکت و تاریخچه

شرکت اشنایدر الکتریک یک شرکت فعال در زمینه تولید تجهیزات توزیع برق و تجهیزات صنعتی است این شرکت توسط برادران اشنایدر( آدولف اشنایدر و جوزف یوگن اشنایدر) در سال ۱۸۳۶ در فرانسه تاسیس شد. در ابتدا این شرکت کارخانجات ریخته گری Creusot را در اختیار داشت . در این سال‌ها اشنایدر الکتریک به عنوان یک تولیدکننده متخصص در زمینه سلاح مطرح بود و در سال ۱۸۹۴ به بازار نو حضور برق نیز ورود کرد .

 در ابتدای قرن بیستم و در سال ۱۹۱۹ تجهیزات این شرکت از طریق اتحادیه صنعتی و مالی اروپا (EIFU) در آلمان و اروپای شرقی در حال نصب بود. در سال‌های بعد با شرکت وستینگهاوس که یک گروه بین المللی برق بود ارتباطات کاری برقرار کرد.اشنایدر فعالیت خود را با تولید الکتروموتورها و تجهیزات نیروگاهی و تجهیزات لوکوموتیو گسترش داد.

 پس از جنگ جهانی دوم به تدریج تولید تسلیحات را کنار گذاشت و به ساخت و ساز در زمینه آهن فولاد و برق روی آورد و ساختار خود را برای پاسخ به بازارهای جدید مجدد سازماندهی کرد.

 در اواخر قرن بیستم ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۲ گروه اشنایدر الکتریک با جدا شدن از فعالیت‌های غیر استراتژیک خود بر روی صنعت برق تمرکز کرد. این موضوع را می‌توان از سیاست اشنایدر برای خرید شرکت های تله مکانیک (Telemecanique) در سال ۱۹۸۸ شرکت اسکواردی (Square D) در سال ۱۹۹۱ و مرلین گرین (Merlin Gerin) در سال ۱۹۹۲ و همچنین خرید دومین شرکت مطرح اروپایی در زمینه کنترل و توزیع برق یعنی شرکت لکسل (Lexel) در سال ۱۹۹۹ به وضوح مشاهده کرد.

 در اوایل قرن بیست و یکم ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹ اشنایدر الکتریک رشد در بخش های جدید بازار از قبیل یو پی اس ، کنترل حرکت ، اتوماسیون ساختمان و امنیت را شروع وشرکت های APC، Clipsal، TAC، Pelco، Xantrex را خریداری کرد و در زمینه مدیریت انرژی به عنوان یک شرکت متخصص شناخته شد.

در ۲۰۱۰ رهبری خود را در زمینه توسعه شبکه‌های هوشمند با خرید شرکت Areva T&D تقویت کرد و در سال ۲۰۱۱ برای ارتقای راه‌حل‌های خود در زمینه شبکه هوشمند و زیرساخت‌های حیاتی شرکت نرم افزاری Telvent را خریداری نمود.

اشنایدر الکتریک هم اکنون در زمینه نیرو ، زیرساخت ها ، صنعت ،فناوری اطلاعات و ساختمان در بخش های برق فشار ضعیف و فشار متوسط سیستم های کنترل، انرژی های تجدیدپذیر، آب و برق و نفت و گاز فعالیت می‌کند.

بلاگ اشنایدر

اخبار اشنایدر

سوالات متداول

1. علت خطای SLF  در ATS 22 چیست؟

خطای SLF با عنوان توضیحی Modbus Time Out مشخص می شود. در نتیجه این خطا در راه انداز نرم ATS22 زمانی بروز می کند که مشکلی یا نقصی در اتصال مودباس وجود داشته باشد. برای رفع آن باید اتصال RS485 چک شود.

البته سافت استارت ATS پارامتری دارد که به نوعی پیچ حساسیت سافت استارت به زمان برای اعلام این خطاست. یعنی ممکن است در یک شبکه ای که نقطه های متعددی دارد و در نتیجه شبکه شلوغ باشد ارسال و دریافت پیام و پکیج داده طولانی تر باشد. در این صورت باید در مقدار این پارامتر تجدید نظر کرد…

2. آیا ATS 22 ورودی انالوگ دارد؟ خروجی آنالوگ چی؟

سافت استارت ATS22 ورودی آنالوگ معمولی و خروجی آنالوگ ندارد. البته امکان اتصال به مودباس وجود دارد که بتوان از بستر شبکه مودباس مقادیر آنالوگ را از منبعی دیگر خواند یا فرستاد.

البته سافت استارترهای ATS22 و ATS48 دارای ورودی PTC هستند که به نوعی ورودی انالوگ محسوب می شوند.

3. سافت استارت ATS 22 نرم افزار تنظیم پارامترها دارد؟

نرم افزار SoMove توسط اشنایدر عرضه شده است. این نرم افزار برای مشاهده پارامترها و انجام تنظیمات آنها و هم چنین عیب یابی و تعمیر و نگهداری تجهیزات کنترل موتور استفاده می شود.

نحوه ارتباط سافت استارت ATS22 با این نرم افزار هم از طریق کابل USB/RJ4 با کد فنی TCSMCNAM3M002P انجام می شود.

ادامه سوالات متداول سافت استارتر اشنایدر

1. تفاوت سافت استارت با کنتاکتور؟

کنتاکتور و سافت استارت هر دو وسیله هایی برای انتقال توان الکتریکی به موتور هستند با این تفاوت که کنتاکتور تمام توان را یکباره به مصرف کنند وصل می کند و البته یک کلید کنترل پذیر است. اما سافت علاوه بر اینکه کنترل پذیر است توان الکتریکی را به صورت تدریجی به موتور انتقال می دهد.

2. کنتاکتور زیمنس بهتر یا اشنایدر؟

دو برند زیمنس و اشنایدر برندهای معتبری در ساخت تجهیزات برق و اتوماسیون هستند. یکی از مزیت های تجهیزات زیمنس کوچکی ابعاد تجهیزات قدرت است. ولی در کیفیت عملکرد اصلی، این دو برند تفاوت چندانی با هم ندارند.

3. تفاوت کناکتور 4 پل و سه پل؟

کنتاکتور 4 پل به جای سه کنتاکت اصلی ، چهار کنتاکت اصلی دارند که این ویژگی برای اینترلاک داخلی مناسب است. مثلا برای جاهایی که ترانس داریم و بخواهیم سه فاز و نول را با این کنتاکتور قطع و وصل کنیم.

4. کنتاکتور 220 به جای 110 می توان به کار برد یا نه؟

نه. محدوده ولتاژی بوبین 110 ولت 110-120 ولت و بوبین 220  بین 220 تا 240 ولت است.

ادامه سوالات متداول کنتاکتور

1. HMI چیست؟

برای ارتباط با دستگاه یا به عبارتی ماشینها نیاز به واسطه ای داریم. واسطه ای نرم افزاری یا سخت افزاری یا ترکیبی از هر دو. چنین واسطه ای را در فضای صنعت با HMI (Human Machine Interface) توصیف می شود. با این تعریف ساده ترین چراغ سیگنال که وضعیت روشن یا خاموش بودن یک موتور را نشان می دهد یک نوع HMI است. هم چنین یک شاسی یا کلید ساده که برای استارت دستگاه استفاه می شود هم HMI است. پیچیده ترین پنل های لمسی یا نرم افرار های مانیتورینگ در سایت های بزرگ صنایع  هم HMI است. گرچه این اصطلاح به صورت معمول به صفحات لمسی که در صنایع استفاده می شود گفته می شود.

HMI اصطلاحی است به گستره چراغ سیگنال و شاسی تا WinCC SCADA یا Citect یا WonderWare و …

2. نمایشگر لمسی (Touch Panel) چیست؟ | انواع اچ ام آی چیست؟

یکی از انواع متداول HMI که در صنعت به صورت گسترده استفاده می شود. این نوع نمایشگر علاوه بر نمایش گرافیکی فرآیند یا وضعیت دستگاه، فرامین را با لمس اپراتور دریافت می کند. انواع مختلف این نوع نمایشگر از جهت سایز و رزولوشن (تفکیک پذیری رنگها؛ Resolution) و پورت های ارتباطی و خازنی یا مقاومتی بودن صفحه لمسی و یک سری مشخصات فنی دیگر است...

3. آیا HMI یک کامپیوتر است؟

می تواند باشد. اما این عمومیت ندارد. برخی از صفحه نمایش های صنعتی سیستم عامل ساده و به اصطلاح مختصر شده (Embedded) دارند و کارکردهای یک کامپیوتر را به صورت کامل ندارد. ولی برخی دیگر از آنها عملا کامپیوتری هستند که کارکرد ویژه اش همان نمایش وضعیت پروسه صنعتی است.

ادامه سوالات متداول نمایشگرهای صنعتی

1. آیا می توان به باس DC درایو دسترسی داشت؟

جواب: بله. در درایوهای Altivar 61/71 دسترسی به باس DC در قسمت ترمینال‌های قدرت ممکن است. از این ترمینال‌ها برای اتصال مقاومت ترمز به درایو یا ایجاد باس DC مشترک استفاده می‌شود.

اینکه «چرا و در چه کاربردهایی نیاز به باس DC مشترک وجود دارد؟» را می توانید از واحد فنی ومهندسی شرکت پیگیری کنید.

2. آیا ATV61 و ATV71 درایوهایی با روش کنترل برداری هستند؟

پاسخ: روش کنترل برداری حلقه باز (بدون سنسور) به صورت استاندارد در درایوهای ATV61 و ATV71 وجود دارد. اما برای داشتن کنترل برداری حلقه بسته که فقط در ATV71 امکان پذیر است بایستی اینکودر و کارت اینکودر در نظر گرفته شود.

3. با ATV61 و ATV71 اتصال به چه شبکه های ارتباطی وجود دارد؟

پاسخ: شبکه های Modbus RTU و CANopen به راحتی با این درایوها در دسترس هستند. اما برای به کارگیری در شبکه های دیگر باید کارت شبکه مخصوص به خود تهیه شود. این شبکه ها عبارتند از: Fipio, Modbus/Unitelway, Ethernet TCP/IP, Modbus Plus ,Profibus DP DeviceNet, INTERBUS علاوه بر شبکه های فوق، شبکه های LONWorks, Metasys N2, Apogee FLN, BACnet. مخصوص ATV61 وجود دارد.

ادامه سوالات متداول درایوهای اشنایدر

اتوماسیون اشنایدر الکتریک

فشار متوسط اشنایدر الکتریک

درج دیدگاه

عنوان